HTML

Ferrari 1:43

1:43-as méretarányú utcai és Forma 1-es Ferrari modellautók blogja.

Friss topikok

Előszó helyett

=xapa= 2010.10.30. 13:54

A lentebb említett "hamarosan indulunk"-ból egy hónap lett, de azért úgy néz ki, csak elindulunk végre.

Mielőtt az első, már valóban 1:43-as Ferrari modell témájú posztnak nekifutok, az előző bejegyzésben foglaltakhoz képest kicsit bővebben leírom, mire is számíthat az, aki az 1:43-as Ferrari blog olvasására fogja adni a fejét a jövőben.

Ahogy ebben a bizonyos előző bejegyzésben is írtam, Labdacs 1:18-as Ferrari blogjának a kistesójaként kell tekinteni erre az oldalra, ami azt is jelenti, hogy Labdacséhoz képest nemcsak a bemutatott modellek méretei, hanem a posztok gyakorisága is kisebb mértékű lesz.

Ezt csak azért tartom fontosnak megjegyezni, hogy a kedves jövőbeni olvasóim ne rágják fölöslegesen a körmüket, és ne virrasszanak át fölöslegesen éjszakákat az újabb bemutatókat már a következő napokban várva :) Várhatóan 2, max 3 hetente fogom 1 bemutatóval növelni az interneten fellelhető adathalmaz mennyiségét, persze addig azért kommentezni nagy szorgalommal lehet, sőt, a kommentezés "üdvözlendő" (Labdacs egyik bemutatójában használt "üldözendő" kifejezés inverzét felhasználva.)

Ez az utalás lehet példa is arra, hogy az 1:18-as bloggal szoros együttműködésben fog működni az oldal, habár mindegyik Labdacs poszt olvasása javallott, egyik-másik különösen érdekes posztra ezen blog keretein belül is fel fogom hívni a figyelmet.

Egyébként pedig Forma 1-es és utcai 1:43-as Ferrari bemutatókat olvashattok majd itt, többnyire az egyes Ferrari típusok megjelenésének időrendi sorrendjében, persze lesznek majd kivételek.Az 1:18-as bloghoz képest annyi különbség lesz, hogy egy-egy modell kivesézése előtt az adott típusról tudni érdemes fontosabb információkról is fogok ejteni pár szót, hátha olvassa olyasalaki is a billentyűzetkoptatásaim eredményét, aki esetleg kevésbé járatos a Ferrari típusismeretben.

Végül szeretném hangsúlyozni, hogy minden bemutató szigorúan az én szubjektív véleményemet fogja tükrözni, nem vagyok modell -és makett szakértő, és nem is tartom magam nagyon járatosnak a modell-és makettgyártás világában, egyszerűen csak a saját gyűjteményem darabjairól fogom a saját véleményemet megosztani a nagyérdeművel.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferrari43.blog.hu/api/trackback/id/tr912409692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása